ΠΑΟΚ: “Γκάζια” του Πάμπλο Γκαρσία στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες

Με... κεκτημένη ταχύτητα ανέλαβε τα καθήκοντα του ο Ουρουγουανός #Newn #PAOK #Garcia

Κατανοώντας πως υπήρχε αρκετή κούραση από το ταξίδι στην Ισπανία, ο Πάμπλο Γκαρσία αρκέστηκε στο να καλωσορίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με την υπόσχεση πως θα έχουν να πουν πολλά περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

«Πρέπει να είστε μάγκες, μάγκες εδώ μέσα (σ.σ. στο χορτάρι). Δεν θέλω να μιλήσω πολύ τώρα. Είναι κουρασμένοι από το ταξίδι, θέλω απλά να σας καλωσορίσω…» ανέφερε αρχικά.

Εκείνο το οποίο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σε πρώτη φάση είναι να αλλάξουν τη νοοτροπία στο μυαλό τους και να προσαρμοστούν άμεσα στις ανάγκες του παιχνιδιού για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Άλλο το Europa League, άλλο το πρωτάθλημα…».

Στη συνέχεια της σύντομης ομιλίας του προς τους «ασπρόμαυρους» ζήτησε να είναι πάντα σε εγρήγορση, τονίζοντας πως: «Πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας ότι όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Εδώ δίνουμε κάθε μέρα εξετάσεις. Το πιο σημαντικό είναι το μυαλό, να μην υπάρχει χαλαρότητα. Έχετε ποιότητα, τα έχετε όλα. Μου αρέσει να παίζουμε καλή μπάλα γιατί έχουμε ποιότητα. Αλλά θέλω να είμαστε επιθετικοί, να πιέζουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε».