Αλλαγές στο NETFLIX – Δείτε τι θα ισχύει πλεον

Ριζικές αλλαγές στη μεγαλύτερη πλατφόρμα σειρών και ταινιών #newn #netflix

Το Netflix ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα και τους συνδρομητές του για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με τις προβλέψεις να λένε ότι για πρώτη φορά θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια λογαριασμών παγκοσμίως.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η πλατφόρμα δεν προσφέρει πλέον το free trial τους ενός μήνα στους νέους χρήστες, όπως έκανε παραδοσιακά από την αρχή της λειτουργίας της.

«Οι δωρεάν δοκιμές δεν είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να εγγραφείτε και να εκμεταλλευτείτε όλα όλα όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Δεν υπάρχουν συμβόλαια, χρεώσεις ακύρωσης και δεσμεύσεις. Έχετε την ελευθερία να αλλάξετε πλάνο και να να ακυρώσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε» αναφέρει πλέον η επίσημη ιστοσελίδα.

Πίσω στον Αύγουστο το Netflix προσέφερε κάποιους από τους τίτλους του δωρεάν ακόμα και σε αυτούς που δεν ήταν συνδρομητές της υπηρεσίας. Ανάμεσα σε αυτό το περιεχόμενο ήταν το Bird Box αλλά και επεισόδια του Stranger Things.

Στο πεδίο του streaming με τον τεράστιο ανταγωνισμό αυτή την εποχή, το Disney Plus προσέφερε αρχικά μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών, αλλά τη σταμάτησε τον Αύγουστο, ενώ το HBO Max διατηρεί τη μία εβδομάδα δωρεάν. To Prime Video της Amazon που είναι διαθέσιμο εδώ και καιρό στην Ελλάδα διατηρεί προς το παρόν το free trial για ένα μήνα.