ΠΑΟΚ: Επιβεβλημένο το… ξεκαθάρισμα για να μην χαθεί η μπάλα!

"Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ θυμίζει... Πύργο της Βαβέλ και το αυριανό ξεκαθάρισμα θα είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη" γράφει ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου

Γράφει ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου,

Τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ περνάει… δύσκολα. Όχι από άποψη οικονομική ή φόρμα της ομάδας αλλά η δυσκολία αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Και εξηγούμαι.

Ο δικέφαλος τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών είχε έντονη δραστηριότητα με τον Δημήτρη Πέλκα να αποχωρεί την τελευταία μέρα του μεταγραφικού παζαριού και έχοντας πρωτύτερα χάσει και τους Χοσέ Μαουρίσιο και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια άρα μένοντας πρακτικά χωρίς τους τρεις ίσως και κομβικότερους παίκτες του δύο εκ των οποίων και αρχηγοί.

Στον αντίποδα ήρθαν κάποιο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν τον χρόνο τους να προσαρμοστούν φυσικά και δεν υπάρχει άμεση απαίτηση από αυτούς. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς το 6αρι που έψαχνε με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να επαναπροσεγγίσει τον Μαουρίσιο ο οποίος φυσικά και απέρριψε την πρόταση του δικεφάλου.

Έπειτα είχαμε τις αντιδράσεις από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ… ζητώντας εξηγήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σίγουρα οι οπαδοί δεν είναι οι αρμόδιοι ούτε να κρίνουν ούτε να κάνουν κριτική συνέχεια αλλά είχαν άδικό αυτή την φορά;

Θα φανεί αύριο στο τι απαντήσεις θα δοθούν από τον Όλαφ Ρέμπε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου. Μια συνέντευξη τύπου που αν δούμε την… μεγάλη εικόνα άργησε να γίνει καθώς μέχρι τώρα είχαμε μόνο διαρροές και κανένας από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν τοποθετήθηκε για το τι κινήσεις θα ακολοθούνταν το καλοκαίρι στις μεταγραφές με αποτέλεσμα να υπάρχουν και όλα τα… παρατράγουδα.

Και εις αύριο τα σπουδαία λοιπόν!