Θεσσαλονίκη: Αρκετές συλλήψεις αλλά και παραβάσεις για μάσκες

Μετά από συντονισμένους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ #newn #αστυνομια #θεσσαλονικη

Στην σύλληψη 11 ατόμων που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ χθες (2/11) που βεβαίωσε και 8 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού.

Όσα αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης:

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αποβλέποντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πραγματοποιεί στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (02-11-2020) πραγματοποιήθηκαν:

Ø αστυνομική επιχείρηση, κατά τις ώρες 07.30 – 13.30 σε περιοχές της δυτικής πλευράς της πόλης, από αστυνομικούς διαφόρων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ελέχθησαν συνολικά (61) άτομα και συνελήφθησαν (11) εξ’ αυτών, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για τη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ø επιχειρησιακή δράση μικτής ομάδας αστυνομικών Ο.Π.Κ.Ε., δικυκλιστών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικών του Α.Τ. και Τ.Α. Θερμαϊκού, από τις 10.00 το πρωί μέχρι και μεσημβρινές ώρες, σε οικισμό του Δήμου Θερμαϊκού, κατά την οποία ελέγχθηκαν (38) άτομα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (21) οχήματα και βεβαιώθηκαν (8) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Ανάλογες αστυνομικές επιχειρήσεις θα διενεργούνται συστηματικά.