Ανατροπή με την ψυχή στο… στόμα ο Αρης!

Τα κατάφεραν με ανατροπή οι «κιτρινόμαυροι»

Τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Λαμία πήρε ο Αρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατόρθωσαν να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς έχαναν με 0-1 μέχρι το 65ο λεπτό.

Ο Άρης είχε μέτρια απόδοση στο πρώτο 45λεπτο, όμως οι παρεμβάσεις του Ένινγκ στο β΄ μέρος ήταν καθοριστικές αλλάζοντας την εικόνα του ματς.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε πιο επιθετική την ομάδα του αλλάζοντας το 4-3-3 σε 4-2-3-1 και η πίεση έφερε αποτέλεσμα.

Η Λαμία πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, χάρη σε γκολ του Ρόμανιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Βασιλόγιαννης σε ανατροπή από τον Κουέστα.

Ωστόσο, μέσα σε ένα εξάλεπτο (72΄-78΄) οι γηπεδούχοι γύρισαν το σκορ, ισοφαρίζοντας αρχικά με κεφαλιά του Λόπεθ και κάνοντας την ανατροπή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκάμα, το οποίο είχε κερδίσει ο Μπερτόγλιο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπερτόγλιο στο 88ο λεπτό.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (52′ Λόπεθ), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Σάσα, Ματίγια (52′ Μπαγκαλιάνης), Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης (90′ Μάνος), Μαντσίνι (71′ Μπερτόγλιο).

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέντζο (91′ Νικολόπουλος), Βύντρα, Νιάς (79′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης (81′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.