Διπλό ζωτικής σημασίας!

Ο Άρης δεν έπεισε πήρε ομως την νίκη που θα του δώσει χρόνο και ψυχολογία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα #Newn #SLGR #Aris

Ο Άρης μετα από την σφαλιαρα από την Κόλος Κοβαλίβκα ταξίδεψε στον Βόλο για να επιστρέψει στις νίκες με υπηρεσιακό προπονητή τον Αποστόλη Τερζή.

Ο Άρης έφυγε με ένα πολύ σημαντικό διπλό ψυχολογίας από το Πανθεσσαλικό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκάμα στο 15′. Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ νευρικά στον αγωνιστικό χώρο με τον Άρη να ευτυχεί να σκοράρει στην πρώτη του καλά οργανωμένη επίθεση μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπρούνο Γκάμα στο 15′. Μέχρι και το μισάωρο ο αγώνας συνέχισε με δυνατές μονομαχίες με τον Βόλο να παίρνει την κάτοχη της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει τους κιτρινομαυρους. Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε ξανά εις διπλούν πρώτα στο 43′ με καλοζυγισμένο σουτ του Σάσα που πέρασε κόρνερ.

Στην συνέχεια και στην εκτέλεση οι κιτρινομαυροι απείλησαν ξανά με τον Ντάτκοβιτς να πιάνει την προβολή αλλά τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τον Άρη να κρατάει το προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βόλο να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά και τον Άρη να κρατάει παθητική στάση και να ελέγχει το ρυθμό.

Το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό μέχρι και το 75 με τον Άρη να κρατάει τον Βόλο μακριά απ την εστία του αλλά να έχει κάτσει υπερβολικά πίσω με κίνδυνο να ισοφαρίστει ανά πάσα στιγμή. Ο Βόλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90′ με κεφαλιά του Τέκιο αλλά αυτό ακυρώθηκε σωστά μετά από υπόδειξη του VAR καθώς η μπάλα είχε περάσει έξω στην σέντρα του Μπαρτόλο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον Αρη, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τους κίτρινους κυρίως από ψυχολογικής άποψης καθώς πλέον μπορούν να κοιτάνε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία αν και θα πρέπει ο Άκης Μάντζιος να κάνει αρκετή δουλειά για να βελτιώσει την εικόνα των Θεσσαλονικέων.