ΕΝΟΨΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΟΥΛΒΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γράφει ο Παγκίτης

* Κλειστό παιχνίδι ο σκοπός και των δυο προπονητών. Η Γουλβς κρατάει το 1-1 και αρέσκεται να σκοράρει με αντεπιθέσεις. Δεν έχει λόγο να ρισκάρει τίποτα. Ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμα και να κλέψει το παιχνίδι με 0-1 στα…χασομέρια και με δεδομένη την ικανότητα της Γουλβς στις αντεπιθέσεις δεν σκοπεύει να της δώσει τους χώρους να τρέξει.


* Όλα αλλάζουν αν μπει γκόλ νωρίς. Το ματς μπορεί να γίνει ροντέο. Ειδικά από τον Ολυμπιακό όπου η Γουλβς θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Άν φάει γκολ ο Ολυμπιακός, εξακολουθεί να ελπίζει αφού πάλι γκολ θέλει απλά για να το στείλει στη παράταση.


* Τεράστια σημασία οι στημένες φάσεις. Τα ύψη του Ολυμπιακού -Σισέ, Μπα – μπορούν αν του δώσουν τρομερό πλεονέκτημα αρκεί να κάνουν σωστές κεφαλιές και να υπάρχουν καλά χτυπήματα απο τον Βαλμπ.


* Ενδεκάδα Ολυμπιακού η κλασσική με 4-3-3, Γκιγιέρμε σκούπα μπροστά απο τα στόπερ, Καμαρά να πιέζει στην επαναφορά της Γουλβς ώς δεύτερο στόπερ και να γυρίζει σιγά σιγά δίπλα στον Μπουχαλάκη. Μέσα Βαλμπουενά και λογικά Μασούρα λόγω αμυντικής συνέπειας, που θα πάει αριστερά για να βοηθάει τον Τσιμίκα για το θηρίο Τραορέ.


* Μακάρι ο Αλέν να κάνει το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του ώς άλλος Κάρολ. Σημείωση πως έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς μετά την επανέναρξη και δεν έχει ξαναπαίξει σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι στη καριέρα του.


* Αν το παιχνίδι πάει σβηστό και 0-0 μέχρι το 60, πρώτη αλλαγή Ρατζέλοβιτς και δεύτερη Φορτούνης. Αν έχει σκορ νωρίς, με γκολ του Ολυμπιακού και 0-1 αλλαγές μετά το 70 με Καφού και Γκασπάρ δεξί χαφ -αν παίξει τελικά ο Ομάρ απο την αρχή. Αν πας με 1-0, Φορτούνης, Ρατζέ και Χασάν. Σε ματς -ροντέο ο θεός να βάλει το χέρι του, αλλά θα δούμε ματσάρα.


* Μεγάλη πρόκληση και για τις δυο ομάδες. Προσόν του Ολυμπιακού η Ευρωπαϊκή εμπειρία του και η δυνατότητα να ”κλέψει” το ματς, πλεονέκτημα της Γουλβς η έδρα και το καλό αποτέλεσμα του πρώτου ματς, οι απουσίες του Ολυμπιακού και ο καλύτερος ρυθμός της.


* Σε κάθε περίπτωση…όπως γράφουν και οι υπέροχες φανέλες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ…TOGETHER WE FIGHT !!!!