Τέσσερις διακρίσεις με βραβεία κέρδισε το Παπαγεωργίου

Στα Health Care Business Awards 2020, για τις πρακτικές και τις δράσεις του #newn #thessaloniki #covid19 #papageorgiou

Τέσσερα βραβεία, δύο χρυσά και δύο αργυρά, απέσπασε στην ετήσια διοργάνωση των Health Care Business Awards 2020, εν μέσω πανδημίας, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις του.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκε με:

• Χρυσό Βραβείο στο Τμήμα Εποπτών Δημόσιας Υγείας για τη διαχείριση των αποβλήτων και την κυκλική οικονομία, στην κατηγορία «Περιβαλλοντική ευαισθησία».

• Χρυσό Βραβείο στη Β’ Οφθαλμολογική Κλινική ΑΠΘ για την πρωτοπορία στις μεταμοσχεύσεις ενδοθηλίου κερατοειδούς με μοσχεύματα από εγχώριες τράπεζες οφθαλμών, στην κατηγορία «Πρωτοπορία στην Χειρουργική Αντιμετώπιση Παθήσεων».

• Αργυρό Βραβείο στο Ιατρείο Όσφρησης και Γεύσης της Β’ ΩΡΛ Κλινική ΑΠΘ για τη συμμετοχή σε διεθνή έρευνα για τα συμπτώματα αγευσίας και ανοσμίας σε ασθενείς με Covid-19, στην κατηγορία «Δράσεις για την αντιμετώπιση της Covid-19».

• Αργυρό Βραβείο στη Β’ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας σε ασθενείς με αυτοάνοσα πομφολυγώδη νοσήματα, στην κατηγορία «Ποιότητα Υπηρεσιών».