Τον… φρέναρε ο Ατρόμητος!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα αλλά το μυαλό του ήταν στην Ρωσία και έτσι είχε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα την πρώτη απώλεια βαθμών #Newn #PAOK #PAOKATR #SLGR

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για την δεύτερη αγωνιστική της Super League με τους Θεσσαλονίκεις να θέλουν να πάρουν την νίκη ώστε να βρεθούν με καλή ψυχολογία εν όψει Κρασνονταρ. Τελικά ο δικέφαλος είχε περισσότερο το μυαλό του στην… Ρωσία και πέταξε πολύ νωρίς δύο βαθμούς και μάλιστα εντός έδρας με τελικό σκορ το 1-1.
Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και τον Ατρόμητο να κλείνεται αρκετά καλά. Ο δικέφαλος προσπάθησε να αναπτυχθεί με τον Σβαμπ να είναι ο οργανωτής των επιθέσεων και τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς να δείχνει θετικός.
Ο δικέφαλος σκόραρε με τον Τζόλη στο 33′ από θέση τετ α τετ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια άλλη κλασσική ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ένα γκολ αλλά νωθρά.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες από μια εκατέρωθεν. Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη στο 48′ με τον Τζολη ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι τυυ Γκαλο στο 52′. Στο 54′ ο Ατρόμητος βρήκε νέα ευκαιρία με τον Μανουσο να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ τον Ζιφκοβιτς να μην ελέγχει την μπάλα αλλά ο Έλληνας επιθετικός αστόχησε με κενή εστία.
Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που ήθελε με πολύ ωραία προσπάθεια του Γιαννούλη στο 56′ ο οποίος βρήκε τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς στο σημειο του πέναλτι με τον τελευταίο να πλασάρει γράφοντας το 1-0.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έριξε πολύ τους ρυθμούς του σκεπτόμενος και το παιχνίδι με την Κράσονταρ, ο Αμπέλ Φερέιρα χρησιμοποίησε τον Κούτσια, τον Νινούα και προς το τέλος τον Βρακά, θέλοντας να ξεκουράσει τους βασικούς του.
Κάτι που το πλήρωσε με τον Ατρόμητο να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 77′ όταν οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ωραία από τα δεξιά γύρισαν την μπάλα στην περιοχή ο Μιχάι προσπάθησε να διώξει αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Η συνέχεια ήταν κακή για τον δικέφαλο η συνοχή της ομάδας χάθηκε καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια καλή ευκαιρία και έτσι το τελικό 1-1 άφησε μια μεγάλη πικρία στον ΠΑΟΚ ο οποίος από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική πέταξε δύο βαθμούς.