Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα Δρόσω – Κωνσταντή

Η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες προβλέπεται καθηλωτική, καθώς ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα τον σοκάρει: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω συναντιούνται, ενώ ο Νικηφόρος τους βρίσκει τυχαία, μαζί! Μπορεί αυτή η συνάντηση να φαίνεται απλή, θα είναι όμως η αιτία για να ξεσπάσει μία νέα σύγκρουση ανάμεσα στα αδέρφια της οικογένειας Σεβαστών.

Ο Νικηφόρος εντοπίζει το ζευγάρι – Κωνσταντής & Δρόσω σε ταραχή στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Δρόσω, για αυτό ψάχνει τρόπους να την προσεγγίζει καθημερινά. Ο πρωταγωνιστής σχεδιάζει μια συνάντηση για τους δυο τους, όπου εκεί θα καταφέρει με αρκετή μυστικοπάθεια, να αγκαλιάσει και να φιλήσει την αγαπημένη του. Ο Νικηφόρος, περνώντας τυχαία, θα αντικρίσει το παράνομο αυτό ζευγάρι και θα πέσει από τα σύννεφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό ANT1, ο Νικηφόρος, αντικρίζοντας το ζευγάρι μένει με το στόμα ανοιχτό, ενώ ο Κωνσταντής και η Δρόσω βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέρφια, καθώς ο Νικηφόρος σε καμία περίπτωση δε θα δεχτεί αυτήν την σχέση. Στην ουσία, η μητέρα του παιδιού του θα γίνει η γυναίκα του αδερφού του.

Αντίστοιχη θα είναι και η αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα, οι οποίοι, αφού μάθουν πως η μητέρα του παιδιού είναι η Δρόσω, θα ενημερωθούν την ίδια στιγμή για την σχέση του Κωνσταντή μαζί της. Η κατάσταση φαίνεται αρκετά έκρυθμη στο Διαφάνι, καθώς μυστικά και ψέματα θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

πηγή: https://youfly.com/