Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

Ο Σταμάτης Μαλέλης γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης συμμετέχουν στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών , Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018. Το Κίνημα Αλλαγής καθιέρωσε κάθε Πέμπτη την ενημέρωση πολιτικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στις 24 Νοεμβρίου, ο Ανδρέας Πουλάς, αρμόδιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, με την οποία ζητούσε στοιχεία για δύο διαδοχικούς διαγωνισμούς που έγιναν πρόσφατα για την προμήθεια rapid test. Έθεσε σοβαρά ερωτήματα  όσον αφορά τη διαφάνεια, τη νομιμότητα  και την σκοπιμότητα  τους. Διαγωνισμοί που δεν αναρτήθηκαν ποτέ στη Διαύγεια.

Σήμερα δημοσιεύονται καταγγελίες του Συνδέσμου επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι μεθοδεύσεις αυτές έγιναν για να ευνοηθεί συγκεκριμένος μεσάζον-προμηθευτής.

Με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του δημοσίου με υψηλές τιμές των rapid test.

Απαιτούμε συγκεκριμένες απαντήσεις από την Κυβέρνηση.

Καταθέτουμε νέα ερώτηση στη  Βουλή και καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει.

Το δημόσιο συμφέρον δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση.

Η πανδημία δεν μπορεί να γίνεται ευκαιρία αδιαφάνειας και αισχροκέρδειας από ορισμένους με την ανοχή (;;) της Κυβέρνησης.