Αντιδρά ο Τσιάρτας λόγω της εμφάνισης του Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο της Επανάστασης του ’21 (pic)

Η τοποθέτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις #newn #sports #Τσιάρτας #Αντετοκούνμπο #Επανάσταση_1821 #επέτειος

Αντιδράσεις προκαλεί, για ακόμα μία φόρα, ο Βασίλης Τσιάρτας και σε αυτή τη περίπτωση αιτία αποτελεί το σχόλιο του για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Στον παλαίμαχο διεθνή άσο δεν άρεσε το γεγονός ότι o «Greek Freak» είναι δίπλα σε διαχρονικά μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας, καθώς αρνείται να αντιληφθεί τον συμβολισμό της παρουσίας του δίπλα σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το 1821, όπως είναι ο Περικλής, η Μαρία Κάλλας και ο Γιώργος Παπανικολάου, αλλά έχουν κάνει γνωστή την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά το μήνυμα που «ανέβασε» ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».