Χ. Γιαννούλης: “Να επανεξεταστεί άμεσα το άνοιγμα του λιανεμπορίου”

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του Σύριζα #Newn #Πολιτική #Θεσσαλονίκη #Γιαννούλης

Για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Θεσσαλονίκης και των ανθρώπων της κάνει λόγο σε δήλωσή του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, τονίζοντας ότι ακόμη και τώρα υπάρχει χρόνος για αποφάσεις που θα αποτρέψουν την πλήρη αποδιοργάνωση της οικονομικής ζωής της πόλης,

Ο κ. Γιαννούλης ζητά να επανεξεταστεί το άνοιγμα της αγοράς με πιο αυστηρά μέτρα και με μοριακά συνταγογραφημένα τεστ για μεγαλύτερη ιχνηλάτηση.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η εικόνα στην αγορά της Θεσσαλονίκης  δεν προσφέρεται για κομματική  αντιπαράθεση. Προσφέρεται για κατάθεση ειλικρινούς  άποψης, αγωνίας  και πρότασης.

Επανεξετάστε το άνοιγμα της αγοράς με πιο αυστηρά μέτρα και με μοριακά συνταγογραφημένα τεστ για μεγαλύτερη ιχνηλάτηση ώστε να εντοπίζονται και οι ασυμπτωματικοί που γίνονται φορείς και μεταφορείς της πανδημίας.

Ενέργειες τις οποίες μήνες πριν έχουμε προτείνει ως αντιπολίτευση. Ακούστε επιτέλους την αγωνία των εμπόρων που εμπαίζετε.

Επενδύστε στους μικρούς επιχειρηματίες, στην υγεία, στη ζωή και την ελπίδα. Σταματήστε να παίζετε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Θεσσαλονίκης, των ανθρώπων της και της προοπτικής αυτού του τόπου.

Υπάρχει χρόνος έστω και τώρα,  να ληφθούν  αποφάσεις ώστε να αποφευχθεί  η πλήρης αποδιοργάνωση της οικονομικής ζωής της πόλης».