Δικηγόρος αστυνομικού για Νέα Σμύρνη: Δέχθηκαν επίθεση από 60 άτομα

Η δικηγόρος επέμεινε ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση #newn #κοινωνια

«Προηγήθηκε αξιόποινη πράξη, επίθεση από 60 τουλάχιστον άτομα» υποστήριξε η δικηγόρος του αστυνομικού Εβίτα Βαρελά, ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο να ξυλοκοπεί άγρια πολίτη στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή. Η κ. Βαρελά είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης δέχθηκαν επίθεση από πάνω από 60 άτομα. «Την ημέρα εκεί οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί για ελέγχους, υπήρχε κάλεσμα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αναρτημένο στο διαδίκτυο» είπε η κ. Βαρελά.

Στη συνέχεια έγινε ανώνυμη κλήση από πολίτη για να ελέγξει αν υπάρχει συνωστισμός. «Δύο ομάδες ΔΙΑΣ ξεκίνησαν να επιβάλλουν πρόστιμα με κάθε ευγένεια, όπως προβλέπεται» είπε η κ. Βαρελά. Τότε ήταν, σημείωσε που ζήτησαν ενισχύσεις, λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν και αυτό έχει καταγραφεί στις επικοινωνίες των αστυνομικών στον ασύρματο, όπως είπε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος επέμεινε ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, ενώ αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων λέγοντας πως «είδαμε κουκούλες, δεν είδαμε πρόσωπα. Δεν φταίει η Αστυνομία που φοβήθηκαν τα παιδάκια, φταίνε τα επεισόδια που προηγήθηκαν» κατέληξε.