Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για το λιανεμπόριο

Δείτε τις δηλώσεις του κύριου Μανδαλιανού Κλεάνθη #newn #euosmos

Για έμμεση ομολογία αποτυχίας των ειδικών κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο Δημάρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός με αφορμή το «πάγωμα» του ανοίγματος των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφασή της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η απόφαση αναστολής της προγραμματισμένης για τις 5 Απριλίου επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, απειλεί με κατάρρευση το λιανεμπόριο, το οποίο έχει ήδη πληγεί σοβαρότατα. Μέχρι σήμερα μείναμε ενωμένοι, υπακούοντας τις εντολές των ειδικών και στηρίζοντας με τεράστιο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος την εθνική προσπάθεια. 

Το αποτέλεσμα ήταν τις τελευταίες ημέρες να γινόμαστε μάρτυρες της έμμεσης ομολογίας αποτυχίας των ειδικών, η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Η αντίδραση του εμπορικού κόσμου δεν είναι μόνο δικαιολογημένη, αλλά και αναμενόμενη μετά τις αντιφατικές αποφάσεις τους, οι οποίες αν συνεχιστούν θα ρίξουν τη χαριστική βολή στην αγορά. 

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, όταν και εφόσον πληρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα. 

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει τις αποφάσεις των ειδικών, οι οποίες τελικά θέτουν υπό αμφισβήτηση ακόμα και το δικό τους κύρος»