Δήμος Ωραιοκάστρου: Ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση των δημοτών

Εξ' αποστάσεως θα εξυπηρετούνται οι δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου #newn #δημος #ωραιοκαστρο #θεσσαλονικη

Μέσω ηλεκτρονικής αίτησης οι δημότες στο Ωραιόκαστρο θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τον Δήμο τις επόμενες ημέρες μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Δόμησης – Πολεοδομικό Γραφείο από την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πολίτες όσον αφορά το Αρχείο των Οικοδομικών Αδειών κατόπιν συνεννόησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από τον αρμόδιο υπάλληλο. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ειδικότερα, οι πολίτες θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά (η συγκεκριμένη αίτηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου) και θα αναγράφουν απαραιτήτως τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνεί μαζί τους ο αρμόδιος υπάλληλος της Υπηρεσίας.

Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: domisi@oraiokastro.gr

Για απορίες και διευκρινίσεις οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2394072694.

Οι πολίτες όσον αφορά την Υπηρεσία Δόμησης και το Τμήμα Επικίνδυνων Κατασκευών θα εξυπηρετούνται προσωρινά από το Πολεοδομικό Γραφείο Κορδελιού – Ευόσμου μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης Ωραιοκάστρου. «Σε σύντομο χρονικό διάστηκα ξεπεράσαμε εμπόδια και καταφέραμε να οργανώσουμε την πρώτη Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη. Περνάμε στην τελική ευθεία για να λειτουργήσει πλήρως το Πολεοδομικό Γραφείο και σύντομα οι δημότες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των πολεοδομικών υπηρεσιών», τονίζει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Κανταρτζής.