Εκδήλωση στο δήμο Ωραιοκάστρου για τη Γιορτή της Γυναίκας

Με θέμα «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας» #newn #oraiokastro #women

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, η πρόεδρος Χριστίνα Ζάπρα, και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, στις 19.00.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Θα μιλήσουν οι:

-Χριστίνα Αθανασιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ, με θέμα: «Γυναίκες, εργασία και οικογένεια: Σύγκρουση ή ισορροπία;».

-Ευγνωσία Ραφτοπούλου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, με θέμα: «Η Γλώσσα κόκκαλα δεν έχει… 10 ερωτήσεις για την ισότητα των φύλων».

-Θεόδωρος Κουτρούκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα: «Η εργαζόμενη γυναίκα στην εποχή της πανδημίας».

Στην εκδήλωση η δημοσιογράφος Μαρία Αναγνωστίδου, θα ανακηρυχθεί ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».

Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Λεμονιά Βασβάνη.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του καναλιού του Δήμου Ωραιοκάστρου στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCyA3QtfBQpgjTqvrqzqQRcA).