Εκδήλωση του Δήμου Θέρμης για την φιλοζωία!

Διαβάστε πως θα πραγματοποιηθεί #Newn #Thessaloniki

Διαδικτυακή εκδήλωση του Τοπικού Κύκλου Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης Καρδίας – Κάτω Σχολαρίου για την φιλοζωία

Ο Τοπικός Κύκλος του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης Καρδίας – Κάτω Σχολαρίου μέσα στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης με την τοπική, και όχι μόνο κοινωνία, αλλά και ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών πραγματοποιεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Δήμου στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων».

Τα μέλη του Κύκλου προχώρησαν στην υλοποίηση της ιδέας τους για μια εκδήλωση με το παραπάνω θέμα, καθώς διαπίστωσαν, όπως δηλώνουν, την ελλιπή ενημέρωση των πολιτών – ακόμη και των πιο ενεργών πάνω στο ζήτημα – αλλά και την ύπαρξη μιας έντονης παραφιλολογίας γύρω από αυτό. Έτσι, κάτω από αυτές τις συνθήκες αποφάσισαν να δώσουν τον λόγο στους ειδικούς οι οποίοι θα ενημερώσουν τους πολίτες λύνοντας απορίες και ευαισθητοποιώντας τους.

Στην εκδήλωση θα παραστούν παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμης κ. Γκιζάρης Στέργιος, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φιλοζωικών Οργανώσεων της γύρω περιοχής καθώς και μέλη υπολοίπων Τοπικών Κύκλων του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι θα μπορούν να θέσουν ερωτήματα στους αρμόδιους. Τα μέλη του Κύκλου ελπίζουν σε μια παραγωγική, πολιτισμένη και διαφωτιστική για όλους συζήτηση!