Έκτακτη ενημέρωση των πολιτών απο την ΓΓΠΠ για την ερχόμενη κακοκαιρία! (φωτο)

Δείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας #Newn

Σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των ειδικών η Θεσσαλονίκη, αλλά και η Βόρεια χώρα γενικότερα από το Σάββατο 13 Φλεβάρη μπαίνουν σε μια τροχιά βαρυχειμωνιάς για πολλές μέρες.

Πτώση της θερμοκρασίας, πολικές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις πυκνές και παγετός θα είναι τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας αυτής.

Η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε κάποιες συμβουλές έτσι ώστε να προνοήσουν οι πολίτες ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που θα πλήξει όλη τη χώρα.

Δείτε τις οδηγίες:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ Με απλές κινήσεις μπορείς να προστατευτείς Προμηθεύσου υλικό θέρμανσης και τρόφιμα για αρκετές ημέρες. .Φρόντισε για εξοπλισμό καθαρισμού του χΙονιού (n.x. φτυάρια). Έλεγξε το δίκτυο ύδρευσης, τους σωλήνες και τον υαλοπίνακα του ηλιακού θερμοσίφωνα. n0 YRIMERETEM eлλaδa ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΑΓΕΤΟΣ Με απλές κινήσεις μπορείς να προστατευτείς Μάθε πού βρίσκεται 0 υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού •Κλείσε την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα Άδειασε το νερό από to σύστημα, ιδιαίτερα το βράδυ Μην σπαταλάς αλόγιστα νερό κι Πεγξε αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια Για επιπλέον οδηγίες μπορείς να απευθυνθείς στους κατά τόπους φορείς ύδρευσης (ΔΕΥΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ) TORITETETIEATINN ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο που λέει "ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ Με απλές κινήσεις μπορείς να προστατευτείς Ντύσου με πολλά ελαφριά ζεστά ρούχα και φόρεσε ζεστές αδιάβροχες μπότες Απόφυγε τις δύσβατες ορεινές περιοχές Χρησιμοποίησε αντιολισθητικές αλυσίδες αν πρέπει να μετακινηθείς με αυτοκίνητο Μείνε στο αυτοκίνητο αν ακινητοποιηθεί PRMIRERISES SRINAN ΕΛΛΑΔa ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ εορεινή δύσβατη περιοχή που ντιμετωπίζει προβλήματα όχιονοπτώσεις υλικό θέρμανσηςκα τρόφιμα καθαρισμού ύφασμαμε έντονο> ώστε σας ντοπίσουν Ανάβετε μηχανη Ολεπτά διατηρή KATA αρκετές ημέρες. σε -Ντυθείτε ομάδες διάσωσης. εξάτμιση καθαρή από χιόνι. σπίτι ΤΗΣΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ παραμείνετε ταπαιδάνα χιονοθύελλα. ρούχα αντίγιο Χρησιμοποιήστε μπορείτε. βαρύ ρούχο δρόμους. παπούτσία δρευσης τους σωλήνεςκ τον υαλοπίνακα ηλιακού θερμοσίφωνα. βρίσκεστε φορέστε διάρκεια ηςημέραςχρησιμοποιώντα ακολουθήσετε. πορεία αποστάσεις δρόμο στην κεραία του ραδιοφώνου έντονηχ χιονόπτωση. ΠΑΓΕΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ δημιουργηθε άλλο οποθετήστε σημείο απαιτείται προσοχή όταν οδηγείτε. και κατάλληλα ΓΕΝΙΚΗΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΠΟΛΤΙΚΗΣΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ www.civilprotection.gr"