Ένα… βήμα πριν το Netflix το «Έτερος Εγώ»!

Καλώς εχόντων, θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας #newn #τηλεόραση #Netflix #Έτερος_Εγώ

Πολύ κοντά στο να «ανέβει» στο Netflix βρίσκεται η άκρως επιτυχημένη σειρά («προδιαγραφών Netflix», όπως συνηθίζουν να λένε πολλοί) «Έτερος Εγώ», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, και εφόσον όλα πάνε καλά τότε θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που «μπαίνει» στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, σήμερα το πρωί η εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχουν την ευκαιρία τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων να παρακολουθήσουν το σκοτεινό σύμπαν της ελληνικής σειράς.

Προκειμένου μια σειρά να «ανέβει» στο Netflix και να ενταχθεί, έτσι, στο περιεχόμενο του, υπάρχουν πέντε βασικά στάδια από τα οποία πρέπει να περάσει.  Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο καινούριος «Κάθαρσις» τα πληρούν και με το παραπάνω.

Αν όλα, λοιπόν, πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» μπει στο Netflix, τότε θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα.