Ευριβιάδης Ελευθεριάδης: “Η λογική των ανοικτών και μη θεσμικών κομμάτων, δείχνει πόσο πιο εύκολη θα είναι πλέον η επικράτηση των λίγων και εκλεκτών”

Με ανάρτηση του στο facebook, o Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ά Θεσσαλονίκης, σχολίασε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωτερικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η πιθανή νίκη του Κασελακη στις Προεδρικές Εκλογες του Σύριζα, δεν επιδεχεται μια μόνο αναγνωση εσωκομματικής διαδικασίας.

Ένας άνθρωπος μέσα σε 40 μέρες διεμβολισε το εκλογικό σώμα του Σύριζα, επιβεβαιώνοντας όσους λέγαμε ότι ο Συριζα ήταν κυρίως ο Αλέξης Τσιπρας και όχι ένα κόμμα με συνεκτικοτητα, θεσμική και πολιτική συνέχεια και διασύνδεση με τις κοινωνικές ομάδες.

Οχι αυτο δεν είναι πολιτική. Μη θέλοντας να μπω σε σενάρια συνομωσιας, δεν μπορούμε να μην αποδεχτούμε οτι η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς φορείς σημερα εκανε βήματα πίσω.

Η λογική των ανοικτών και μη θεσμικών κομμάτων, δείχνει πόσο πιο εύκολη θα είναι πλέον η επικράτηση των λίγων και εκλεκτών, των celebrities, όσων έχουν πρόσβαση και δυνατότητα προβολής στα ΜΜΕ.”