Ευριβιάδης Ελευθεριάδης στον Flash fm 99.4 : “Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η ξεκάθαρη αλλαγή των εκλογικών συσχετισμών στις επόμενες εκλογές.”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης στον Flash FM 99,4 αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία στην παρούσα φάση, αλλά και στις πολιτικές λύσεις που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Περιγραφικά ανέφερε:

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η ξεκάθαρη αλλαγή των εκλογικών συσχετισμών στις επόμενες εκλογές.

Η ακρίβεια καθώς φαίνεται ήρθε για να μείνει. Η πολιτική των επιδομάτων, όσο και να ανακουφίζει προς στιγμήν κάποια νοικοκυριά, δεν αποτελεί δομική λύση. Η κυβέρνηση τρέχει συνεχώς πίσω από τα γεγονότα.

Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στη βενζίνη, αποτελεί αναγκαία κίνηση. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι η κυβέρνηση επί μήνες, επιλέγει να εισπράττει φόρους μεγαλύτερους του αναμενόμενου, λόγω της τιμής που έχει η βενζίνη.

Η πολιτική είναι θέμα επιλογών. Θα έπρεπε ήδη να έχει υπάρξει ουσιαστική αύξηση του κατωτάτου μισθού, ώστε να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία.

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να λειτούργησουν θεσμικά όλες οι κυβερνήσεις, και να μην έχουμε το “κρυφτό” των πρόωρων εκλογών, ανάλογα με τις συνθήκες που ευνοούν την εκάστοτε Κυβέρνηση.

Στην περίπτωση πρόωρων εκλογων, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αποτελέσει μια επιλογή για τους Έλληνες πολίτες. Έχει την ορμή των πρόσφατων εσωτερικών διαδικασιών, στην οποία συμμετείχαν 270.000, τα στελέχη του έχουν την ψυχολογία, δεν έχει χάσει την αξιόπιστια του όπως ο Σύριζα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσιπρας.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη: