Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το έγκλημα, μια ανάσα από την εξιχνίαση

Μια ανάσα από την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου φαίνεται πως είναι οι αρχές. Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν θα αποκαλυφθούν στον σύζυγό της και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εξελίξεις!

Οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει αλλά φαίνεται πως, παρά τις διαρροές για… τέλμα, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που οι αρχές να εκφράζουν αισιοδοξία για σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή αναφέρει ότι έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Από την ημέρα της ληστείας και της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν εξονυχιστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας όπου έμενε το ζευγάρι, δίχως να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Αλλά και πάλι δεν υπήρξε εξέλιξη.

Τώρα, σύμφωνα με την Καθημερινή, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, τα τελευταία 24ωρα προέκυψαν σημαντικά στοιχεία. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης, το αμέσως επόμενο διάστημα.

πηγή: https://www.newsit.gr/