«Γυναίκα σημαίνει…ΖΩΗ» #NewnWomen (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάφορες γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους μιλούν στην κάμερα του NEWN και μεταφέρει η καθεμία την δική της ερμηνεία για το τι σημαίνει γυναίκα. Χρόνια πολλά στις γυναίκες #newn #womensday

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα του παγκόσμιου εορτασμού της γυναίκας, μια ημέρα αφιερωμένη στην προσωπικότητα και τους αγώνες της. Η «Ημέρα της Γυναίκας», αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς της ρόλους και συμβολίζει, τις θυσίες αλλά και τις κατακτήσεις όλων των γυναικών του κόσμου. Η θέση της στην κοινωνία, είναι πλέον στο επίκεντρο και αυτό χάρη στην καθημερινή μάχη που δίνει η καθεμιά ξεχωριστά για να προοδεύει. Αυτό είναι που θέλουμε να υποστηρίξουμε και εμείς σαν μέσο- newn.gr– την ημέρα αυτή.

Η συντακτική μας ομάδα λοιπόν, αποφάσισε να προωθήσει ένα μικρό βίντεο που απαρτίζεται από γυναίκες διαφόρων επαγγελματικών κλάδων όπου μιλούν για λίγα δευτερόλεπτα η καθεμιά, συμπληρώνοντας την εξής φράση: « Γυναίκα σημαίνει…», όπως οι ίδιες θέλουν. Σκοπός του βίντεο είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την ημέρα αυτή και την ουσία της. Οι γυναίκες που εμφανίζονται είναι οι εξής:

  • Αγοραστού Έλσα- Δημοσιογράφος
  • Δημαδάμα Ζέφη- Αντιπρόεδρος Γυναικών PES Women (πολιτικός)
  • Κουτσουπιά Ωραιοζήλη-Μαρία- Δικηγόρος
  • Σοφία Λιοδάκη – Πρωταθλήτρια Ποδηλασίας
  • Στέλλα Σμαραγδή – Παραολυμπιονίκης Στίβου
  • Βίκυ Αρβανίτη – Πρωταθλήτρια Ελλάδος Beach Volley

Δείτε το βίντεο:

Επιμέλεια:

Χαραλαμπάκης Θοδωρής
Παπαϊωάννου Ααλέξανδρος
Τσαρουχάς Γιώργος
Χατζηπαρασκευα Μιχαέλα
Χατζηκόρτσου Δημήτρης