Η απάντηση του Δήμου Ευόσμου για το lockdown

Δείτε την ανακοινωση απάντηση από τις δημοτικές αρχές #Newn #covid19 #euosmos #thessaloniki

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σχολιάζει τις πληροφορίες για σκληρό lockdown στην περιοχή, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση και πως δεν υπάρχουν λόγοι πανικού

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου να μπαίνει σε καθεστώς ολικού lockdown λόγω αύξησης κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο Δήμος ενημερώνει τους Δημότες τα εξής:

  1. Επί του παρόντος δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για καθολικό lockdown στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.
  2. Υπάρχει ενημέρωση για μια μικρή αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, χωρίς αυτό απαραιτήτως να οδηγεί σε lockdown στο Δήμο.
  3. Αυτή τη στιγμή οι ειδικοί συσκέπτονται και αξιολογούν την πορεία του covid-19 στη χώρα, για να ληφθούν οι αποφάσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση σήμερα το απόγευμα.

Σε κάθε περίπτωση δεν συντρέχουν λόγοι πανικού.»

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τόσο το «Πρώτο Θέμα», όσο και «Τα Νέα», η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για νέα τοπικά lockdown αφορά το Ηράκλειο της Κρήτης και το Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού, σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών.