Η Ελισάβετ Ηλιοπούλου στο Newn Webradio

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη γυναικεία ομάδα βόλευ του ΠΑΟΚ, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου απάντησε στις ερωτήσεις του Newn Webradio:

Είναι η κατάκτηση του κυπέλου η πιο χαρούμενη αθλητική στιγμή σας;

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι πραγματικά το πιο ωραίο συναίσθημα! Είμαι παρά πολύ χαρούμενη με αυτή την τεράστια επιτυχία! Ελπίζω να έρθουν κι άλλες!

Μέσα σε μια περίοδο πανδημίας, πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία για τις απαιτήσεις μιας σειράς αγώνων όπως οι τελικοί κυπέλλου;

Με την πανδημία και το άνοιξε κλείσε του αθλητισμού είναι πολύ περίεργη κατάσταση για έναν αθλητή. Οι αγώνες κυπέλλου είναι πολύ απαιτητικοί καθώς τα παιχνίδια είναι νοκ αουτ, οπότε πρέπει σε κάθε πόντο να τα δίνεις όλα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσο καιρό, αλλά κάθε προπόνηση προσπαθούσανε να την προσομοιάζουμε σαν ένας αγώνας.

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πως πιστεύεις θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει μια ροή στις επιτυχίες;

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το μεγάλο μπαμ στο βόλεϊ. Έχει θέσει πολύ ψηλά τους στόχους και πιστεύω ότι θα τους επιτύχει! Είναι ένα οργανωμένο σωματείο με μεγάλη θέληση για δουλειά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά και σιγα σιγά θα το πετύχει!