Νέοι Υποψήφιοι: Αλεξάνδρα Βούστρου, Περιφέρεια Ηπείρου

Αλεξάνδρα Βούστρου (Ζήκου) στο “Ήπειρος – Όλον” για τη Περιφέρεια Ηπείρου. 

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα 07/05/2001. Πλέον διατηρώ τη δική μου επιχείρηση Ξένων Γλωσσών καθώς είμαι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ζήκου και παράλληλα είμαι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τ. Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών. 

Από το 2023 ξεκίνησα παράλληλα σπουδές στο Sorbonne Paris Nord University στο τομέα της Νομικής. 

Η ενασχόληση μου με την οικογενειακή επιχείρηση του κέντρου ξένων γλωσσών με έκανε να αντιληφθω αρκετά νωρίς τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως κοινωνία, ως επαγγελματίες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλες οι οικογένειες. 

Τέσσερα χρόνια πριν εδωσα εναν όμορφο αγωνα για την παράταξη στα 17 μου χρόνια. Ηταν μια εμπειρία ζωής που μ έφερε κοντά σε ανθρώπους με εμπειρία, παραστάσεις, ιδέες, αξιες.

Σήμερα, καταλαβαίνω, οτι η ενασχόληση με την πολιτική ειναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Ετσι κι αλλιώς, μεγαλωσα σε ενα σπίτι που το να νοιάζεσαι ηταν καθημερινότητα.

Η γενιά των φοιτητών που στερήθηκαν, των εργαζομένων αλλά και των νέων μικρών επιχειρηματιών είναι εδώ. Είναι εδώ και θέλει να αλλάξει το κατεστημένο. Να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να ακουστούν όλα αυτά που πρέπει να ακουστούν για μια πιο αξιοκρατική κοινωνία. Για κοινωνία με ευκαιρίες προς όλους. Προς όσους εργάζονται, σπουδάζουν, αλλά και δίπλα στους νέους γονείς. Η υποεκπροσωπηση της γενιάς μας οδηγεί στο να μην ακούγονται οι προβληματισμοί ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Τώρα ήρθε η σειρά μας.

Η γενιά της κρίσης θα δώσει τη λύση. Για μια Ήπειρο που μας αξίζει. 

Παμε δυνατά, με καθαρή φωνή! 

Αλεξάνδρα Βούστρου (Ζήκου) 

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ν. Ιωαννίνων “Ήπειρος Όλον”