Νέοι Υποψήφιοι: Αναστασία Μαρκέλα Δανά, Δήμος Λαγκαδά

Ανοικτή επιστολή της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Δήμου Λαγκαδά, Αναστασίας Μαρκέλας Δανά:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, ονομάζομαι Αναστασία Μαρκέλα Δανά. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Λαγκαδά. Είμαι απόφοιτη, αριστούχος, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί ως αρθρογράφος στην  ομάδα ελέγχου γεγονότων “Ellinika Hoaxes” και έχω κάνει την πρακτική μου άσκηση στην ΕΡΤ3. Επίσης, το 2017 συμμετείχα στην 1η  Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Λαγκαδά.
 Σε αυτές τις εκλογές είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά.

Θεωρώ τιμή και υπευθυνότητα να συμμετέχουμε εμείς οι νέοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, να προωθήσουμε νέες ιδέες που αντιτίθενται στη στασιμότητα, να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Η αλλαγή δεν έρχεται μόνη της. Όλοι μαζί θα τη φέρουμε.
 Η απόφασή μου να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «Νέα Αρχή» του Ιωάννη Αναστασιάδη, σχετίζεται απόλυτα με την πρόθεσή μου να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην πόλη που μεγάλωσα, ζω και αγαπώ. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον κύριο Αναστασιάδη, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και σαν πρώην δήμαρχος που έχει διατελέσει. Εργάζεται, ζει εδώ, έχει γνώση των προβλημάτων του τόπου, με όραμα και με ένα μελετημένο σχέδιο για τον τρόπο διοίκησης.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος Λαγκαδά είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους στην ελληνική επικράτεια και πιστεύω στην αναγέννηση του, ώστε να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Ήδη έχουμε γυρίσει την πόλη του Λαγκαδά αλλά και τα χωριά του Δήμου, καταγράφοντας τα διάφορα ζητήματα, μιλώντας με τους πολίτες και είμαστε εδώ για προτάσεις και λύσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην επίλυση όσων των δυνατόν περισσότερων προβλημάτων με την όρεξη και το πάθος για δημιουργία ως νέος άνθρωπος .


Ζητώ τη στήριξη σας για ένα Δήμο Λαγκαδά βιώσιμο, πράσινο, καθαρό, ελκυστικό για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του. Ένα δήμο φιλικό για τους πολίτες και με σεβασμό στην καθημερινότητά μας, αλλά και με βαρύτητα στους νέους, στο μέλλον μας. Στο Δήμο Λαγκαδά, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε την ελπίδα, την αλλαγή σελίδας, μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.