Νέοι Υποψήφιοι: Χρήστος Αβδελλάς, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Κοινοτικού Συμβούλου Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης Χρήστου Αβδελλά:

“Αγαπητοί συνδημότες, Ονομάζομαι Χρήστος Αβδελλάς και ανήκω στη γενιά του brain gain. Έζησα και εργάστηκα στις Βρυξέλλες με εξειδίκευση στις Ευρωπαϊκές πολιτικές και στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Η μόνιμη επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη συνέπεσε με τη γνωριμία μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, με τον οποίο υπήρξε άμεση ταύτιση απόψεων για το τι πρέπει να αλλάξει στην πόλη μας και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί στο άμεσο μέλλον. Αποφάσισα λοιπόν να ενταχθώ στην Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στο Α’ Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, θέλοντας να αξιοποιήσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος της πόλης και των συμπολιτών μας.

Το πρόγραμμά μας είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας ανθρώπων που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην πόλη και ενός δημιουργικού διαλόγου που είχαμε με τους Θεσσαλονικείς στις γειτονιές της πόλης. Στόχος μας να μετατρέψουμε τη Θεσσαλονίκη σε μια πιο φιλική, πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο ελκυστική, πιο προσβάσιμη πόλη του 21ου αιώνα. Στόχος μου είναι η αναβάθμιση των δημοτικών κοινοτήτων, βάζοντας τις γειτονιές της πόλης στο επίκεντρο των πολιτικών μας.

Διότι, η βελτίωση της καθημερινότητας δεν είναι μόνο τα μεγαλόπνοα σχέδια και οι μεγαλεπήβολες υποσχέσεις. Είναι οι μικρές, αλλά ουσιαστικές, παρεμβάσεις, που θα ξανακάνουν τη Θεσσαλονίκη μας πιο ανθρώπινη και πιο βιώσιμη.

Για το λόγο αυτό ζητώ τη στήριξη σας.

Με εκτίμηση, Χρήστος Αβδελλάς Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος, Α’ Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, Στέλιος Αγγελούδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης”