Νέοι υποψήφιοι: Γιώργος Κράλλης, Δήμος Ήλιδας

“Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, Δήμου Ίλιδας, Γιώργου Κράλλη:

Φίλες και φίλοι συνδημότες μου,

είμαι ο Γιώργος Κράλλης, ο Γιώργος που γνωρίζετε από μικρό παιδί, που μεγάλωσα και ζω στην Αμαλιάδα.

Όταν οι φίλοι και οι γνωστοί μου επέλεγαν μετά τις σπουδές τους να μην επιστρέψουν πίσω ,εγώ επέλεξα να επιστρέψω και να ζήσω στην Αμαλιάδα που αγαπώ και να παλέψω να γίνει μια πόλη που δεν θα διώχνει τα παιδιά της μακριά.

Στην έως τώρα διαδρομή μου το γνωρίζετε όλοι ότι δεν σκέφτηκα ποτέ το πολιτικό ή το προσωπικό κόστος και ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή να διεκδικώ ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μου,για την ΓΕΝΙΑ μου.

Σε αυτή την διαδρομή πορευτηκα με ανθρώπους που μου έδειξαν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ,μου έμαθαν τι σημαίνει ΗΘΙΚΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και πώς η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ, είναι καθημερινός ΑΓΩΝΑΣ είναι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

Το 2019 μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε δημοτικό σύμβουλο Ήλιδας και σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε.

Τέσσερα χρόνια στάθηκα όρθιος απέναντι στην αδικία, απέναντι στην διαπλοκή, απέναντι σε λογικές του χθές , βάζοντας πάντα μπροστά το συμφέρον του δημότη.

Η υπόσχεση που σας έδωσα τότε δεν έχει ημερομηνία λήξης. Είμαι εδώ και πάντα θα είμαι εδώ να αγωνίζομαι για όλους εσάς ,να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μου,για την Αμαλιάδα, την Πηνεία την Ήλιδα.

Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μόνο μια επιλογή: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε την Ήλιδα του μέλλοντος,την Ήλιδα με επίκεντρο τον άνθρωπο,την Ήλιδα των αρχών και των αξιών.

Αυτή την διαδρομή θέλω να την περπατήσουμε όλοι ΜΑΖΙ δίπλα δίπλα, να πορευτούμε ΜΑΖΙ με το όραμα της ΓΕΝΙΑΣ μας και το σχέδιο για την ΗΛΙΔΑ που μας ΑΞΙΖΕΙ.

Δώστε μου την δύναμη να συνεχίσω να είμαι η φωνή σας.”