Νέοι Υποψήφιοι: Κωνσταντίνος Γκαιτατζής, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του Κωνσταντίνου Γκαιτατζή, υποψήφιου Κοινοτικού Συμβούλου στην Δ’ Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης, με την παράταξη “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” του Στέλιου Αγγελούδη;

Η αδράνεια των τελευταίων χρόνων έχει φέρει την Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της σε οριακό σημείο. 4 χρόνια χωρίς όραμα, μια πόλη εγκαταλελειμμένη, γειτονιές γεμάτες σκουπίδια, δρόμοι σε άσχημη κατάσταση, έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, κατάληψη του δημόσιου χώρου. Κανένας σεβασμός σε θεσμούς και πολίτες. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να υποβαθμίσεις τόσο πολύ τη Θεσσαλονίκη! Μια πόλη πανέμορφη, ιστορική και κομβική!

Η Ομάδα για την Θεσσαλονίκη έρχεται για να καλύψει αυτό το κενό πρώτα από τα απλά και μετά από τα μεγάλα! Ξεκινάμε από τις γειτονιές που μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε. Καθαρίζουμε την πόλη. Ερχόμαστε σε επαφή με τον γείτονα μας και συζητάμε για τα προβλήματα της γειτονιάς μας. Θέλουμε να προσπαθήσουμε,  οι πολίτες αυτής της πόλης να χαρούνε τα πάρκα, την παραλία της άλλα τις Ιστορικές συνοικίες του κέντρου και της Άνω Πόλης! Θέλουμε να εισάγουμε μία δυναμική προσέγγιση για τον πολιτισμό, για τον πολιτισμό μας πρώτα σαν πολίτες, όπως οι πολίτες Ευρωπαϊκών πόλεων που αποτελούν πρότυπο στην καθαριότητα, στο πράσινο, στην ανακύκλωση, στην πολυπολιτισμικότητα και κυρίως στην αρμονική συνύπαρξη.

Η Θεσσαλονίκη πόλος έλξης για τους κατοίκους της άλλα και για αυτούς που θα την επισκέπτονται!

Με τον Στέλιο Αγγελούδη μακριά από κομματικές ταμπέλες και αγκυλώσεις βάζουμε πάνω από όλα τους εαυτούς μας, τον άνθρωπο και την προσωπική του καλυτέρευση. Σύνθημά μας το αγαπώ την γειτονιά μου. Προσωπικά από εκεί θα ξεκινήσω, από την γειτονιά μου. Από την προσφυγική Τούμπα.

Καλώ όλους τους πολίτες να μας ακολουθήσουν και να πορευτούν μαζί μας! Έχουμε την διάθεση, έχουμε τα προσόντα, θα ξεκινήσουμε πρώτα από εμάς για εμάς. Για την πόλη μας!

ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ