Νέοι Υποψήφιοι: Κώστας Μπιλιώνης, Δήμος Κοζάνης

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κοζάνης Κώστα Μπιλιώνη:

“Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μπιλιώνης, είμαι αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης. Προέρχομαι από τον χώρο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος όπου έχω υπηρετήσει και στις δύσκολες στιγμές του. Πήρα την απόφαση συστράτευσης στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Κουζιακη γιατί οραματίζομαι μια πόλη φιλική προς όλους, μια πόλη σύγχρονη για όλους εμάς, μια Κοζάνη ανεξάρτητη από κατεστημένα και συμφέροντα.

Το πρόγραμμα μας στηρίζεται επάνω σε τέσσερις πυλώνες, όπου μέσα από αυτούς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή. Μια αλλαγή που η Κοζάνη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, ειδικά τώρα που περνάει μια περίοδο στασιμότητας, με το κομμάτι της καθημερινότητας να μην είναι ψηλά στην ατζέντα. Μέσα από τη διεκδίκηση της πραγματικά Δίκαιης Μετάβασης, την Προάσπιση του Δημόσιου συμφέροντος των πολιτών, την επέκταση των υπηρεσιών του Δήμου στον τομέα της Κοινωνικής Προστασίας, τη βελτίωση της Διοικητικής ικανότητας του Δήμου, την βελτίωση της Καθημερινότητας των πολιτών, την ισόρροπη Ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων, θέλουμε η Κοζάνη να ξεφύγει από αυτή τη στασιμότητα αφήνοντας πίσω της μια περίοδο δύσκολη για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Η περιοχή μας βρίσκεται χρονικά σε ένα πολύ ιδιαίτερο σταυροδρόμι και η επόμενη Δημοτική αρχή θα πρέπει να διαβεί έναν δύσκολο δρόμο που για να πετύχει θα πρέπει να λειτουργήσει με πολύ Δουλειά, Αφοσίωση στο πρόγραμμα της και Τιμιότητα απέναντι στους πολίτες της πόλης.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οι πολίτες αυτής της πόλης καλούνται να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να αποφασίσουν εάν θέλουν τη συνέχιση της στασιμότητας, της ολιγωρίας και της ανεπάρκειας, απέναντι σε μια πρόταση με ένα οργανωμένο πρόγραμμα και ρεαλιστικό σχέδιο με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Για το λόγο αυτό ζητώ τη στήριξη σας.

Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Μπιλιώνης.”