Νέοι Υποψήφιοι: Νίκος Μπιλίκα, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Διαμερισματικού Συμβούλου Β’ Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκου Μπιλίκα:

Ονομάζομαι Νικος Μπιλικα, είμαι 25 ετών σπούδασα οικονομικά και χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο.

Ολοκλήρωσα την πανεπιστημιακή μου διατριβή με αντικείμενο τις νέες τάσεις και ευκαιρίες του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος.

Πήρα την απόφαση, της συστράτευσης μου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Στέλιου αγγελούδι, για να σταματήσει αυτή η νωθρότητα, η αδράνεια και η αναποτελεσματικότητα που έχουν οδηγήσει την πόλη μας στην παρακμή . Οραματίζομαι μια πόλη, φιλική προς τους ανθρώπους της , καθαρή, μοντέρνα και πάνω από όλα να διευκολύνει την καθημερινότητα μας και όχι το αντίθετο.

Το πρόγραμμα της ομάδας για την Θεσσαλονίκη βασίζεται πάνω σε 14 άξονες.

Μέσα από τις προτάσεις αλλά και τις δεσμεύσεις μας θα φέρουμε την αλλαγή που τόσο πολύ χρειάζεται η Θεσσαλονίκη μας. Μια βελτίωση που η πόλη μας, η Θεσσαλονίκη μας, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ένα σκηνικό αδράνεια και αναποτελεσματικότητας. Κομμάτια όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό , η αναβάθμιση των γειτονιών, διασφαλίζουμε την λειτουργικότητα, την προσβασιμότητα καθώς και την αισθητική βελτίωση τοποθετώντας με αυτόν τον τρόπο τον δήμο στο πλευρό του πολίτη , η ενίσχυση του πρασίνου της πόλης αλλά και ο αθλητισμός είναι βασική πυλώνες του προγράμματος μας. Η ένα διοίκηση της πόλης θα λειτουργεί με διαφάνεια, λογοδοσία και ανοιχτή διατήρηση.

Την Κυριακή 8 Οκτώβριου, οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να αποφασίσουν εάν θέλουν να βλέπουμε την πόλη μας σε αυτήν την κατάσταση αδράνειας και αναποτελεσματικότητας απέναντι σε μια ομάδα την ομάδα για την Θεσσαλονίκη με πρόγραμμα σχέδιο και ξεκάθαρες προτάσεις υλοποιήσεις αυτών των δεσμεύσεων.

Για τον λόγο αυτό ζήτω την στήριξη σας,

Νικος Μπιλικα