Νέοι Υποψήφιοι: Παύλος Παπαζαϊτης, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό Ομάδα για την Θεσσαλονίκη και τον Στέλιο Αγγελούδη.

Αγαπητοί δημότες της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης. Ονομάζομαι Παύλος Παπαζαϊτης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και στα 18 μου έτη έφυγα στην Κύπρο όπου και σπούδασα Νομική στον Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Δικηγόρος , διατηρώ γραφείο επί της οδού Δωδεκανήσου στο κέντρο της πόλης δίπλα στα Δικαστήρια και αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Θεσσαλονίκη.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον Στέλιο Αγγελούδη καθώς είναι ένας άνθρωπος με όραμα, ένας άνθρωπος ρεαλιστής με μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις και είμαι σίγουρος ότι για να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων των κατοίκων αυτής της πόλης χρειάζεται ένας Δήμαρχος ο οποίος να είναι κοντά στους πολίτες, να τους ακούει και να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους. Επίσης επέλεξα να δώσω τον δικό μου αγώνα μαζί του διότι δεν έχει ,  από την αρχή και από επιλογή του,  κανένα κόμμα και καμία παράταξη η οποία να λειτουργήσει ως τροχοπέδη για τα σχέδια που έχει για μια Θεσσαλονίκη σύγχρονη, καθαρή μα πάνω από όλα μία Θεσσαλονίκη όπως την ονειρευόμαστε όλοι.

Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας ώστε την επομένη των εκλογών να εργαστούμε σκληρά  για την Θεσσαλονίκη μας, το σπίτι μας.

Φιλικούς χαιρετισμούς, Παύλος Παπαζαϊτης.