Ο Αντώνης Κανάκης και η ψυχαγωγική εκπομπή «Βινύλιο» ξανά στον αέρα

Ακόμα ένα νέο τηλεοπτικό χτύπημα έρχεται να δώσει ο Αντώνης Κανάκης με ψυχαγωγική εκπομπή -που έρχεται από το εγγύς παρελθόν- στο κανάλι του OPEN.

Η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» όχι μόνο επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά στο λίγο διάστημα που βρίσκεται στη μικρή οθόνη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, προκαλώντας πλείστα προβλήματα στα δελτία των καναλιών.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται οσονούπω στο πρόγραμμα του OPEN και η εκπομπή «Βινύλιο» δια χειρός Αντώνη Κανάκη.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Βινύλιο» τοποθετείται περί τα μέσα του άλλου μήνα. Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες το «Βινύλιο» που θα βγαίνει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη όπως και το Ράδιο Αρβύλα προορίζεται – με βάση την αρχική κουβέντα που έχει γίνει με τους ανθρώπους του OPEN – για την βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, το «Βινύλιο» σε σκηνοθεσία και αρχισυνταξία Αντώνη Κανάκη έρχεται  για να ψυχαγωγήσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Βινύλιο» – που πρωτοβγήκε στον αέρα το Μάρτιο του 2018 – είναι μία ιδιαίτερη εκπομπή για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης και της εποχής. Διαφορετική και μίλια μακριά από την αισθητική των ριάλιτι και των σόου.

Ο Αντώνης Κανάκης προσπαθεί να στηρίξει το εγχείρημά του, έχοντας συναίσθηση του τι προσπαθεί να κάνει. Κανείς, άλλωστε, δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα είχε πει:
«Είναι μία εκπομπή που δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει στην ελληνική τηλεόραση. Ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί η ελληνική τηλεόραση σήμερα. Θα το δούμε αυτό. Δεν μας αφορά και πολύ εμάς, δεν μας αγχώνει. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό που θέλουμε».