Ο Κ. Μητσοτάκης προχωρεί και πάλι χωρίς την στοιχειώδη εθνική συνεννόηση, σχολίασε το ΚΙΝΑΛ

Αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό σχετικά με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης προχωρεί και πάλι χωρίς την στοιχειώδη εθνική συνεννόηση. Καμία έως τώρα συζήτηση με τα πολιτικά κόμματα και ελάχιστη δημόσια διαβούλευση και μόνο σε γενικούς άξονες», σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης (δείτε εδώ).

Στην ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ τονίζεται επίσης ότι ο πρωθυπουργός «αντιλαμβάνεται την πολύ καθυστερημένη συζήτηση στη Βουλή που προανήγγειλε, ως τυπική διαδικασία επικύρωσης τετελεσμένων». Ταυτόχρονα το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει ότι «η αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης είναι μεγάλη εθνική υπόθεση, δεδομένου μάλιστα ότι η χρονική περίοδός της υπερβαίνει την θητεία αυτής της κυβέρνησης». 

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, το σχέδιο αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης δεν είναι κρατικό μυστικό και η επιτυχία του είναι συνάρτηση της στήριξης και της συνέργειας όλων των δυνάμεων της χώρας. 

«Αυτό πιστεύουμε και αυτό θα επιδιώξουμε καθώς αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.