ΠΑΟΚ: Τα συνθήματα του δικεφάλου… αλλιώς! (vid)

Ο Αλέξανδρος Γαβριηλίδης- Πέτριν μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Newn.gr και τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου για την αγάπη του για τον δικέφαλο και την μουσική και πως συνδυάστηκαν αυτά σε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα #Newn #PAOK #Interview

Ο περισσότερος κόσμος όταν ακούει συνθήματα σε γήπεδο έχει μια εικόνα στο μυαλό του. Μια… μάζα ανθρώπων να ενώνουν τις φωνές τους τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.

Να όμως και σ’ αυτό ήρθε η ώρα να ζήσουμε κάτι πρωτοποριακό. Ο Αλέξανδρος Γαβριηλίδης-Πέτριν λοιπόν μας δίνει μια τελείως διαφορετική οπτική αυτών των συνθημάτων. Όντας οπαδός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να… μελοποιήσει την αγάπη του για τον δικέφαλο συνδυάζοντας την με την αγάπη για τα μουσικά όργανα. Οπότε αποφάσισε ότι θα παίξει κάποια πολύ γνωστά συνθήματα του δικεφάλου όπως είναι τον ύμνο του ΠΑΟΚ, το ” Ήρθαμε σκαστοί” , “Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά” αλλά και τον ύμνο του Δημήτρη Παρίδη για τους ασπρόμαυρους “Δικέφαλε αετέ”.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου και το Newn Media Group, μίλησε για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ την μουσική, πως του ήρθε η ιδέα να τα συνδυάσει αλλά και τι να περιμένουμε σε μελλοντικές…. μελωδίες από τον ίδιο.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη: