Πρόταση ΕΕΘ: “Να κλείσουν τα καταστήματα άνω των 150τμ”

Δείτε τι πρότεινε ο Μιχάλης Ζορπίδης στην πρωινή σύσκεψη των φορέων για την κατάσταση στην πόλη #Newn #Covid #Zorpidis

Την πρόταση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να ανασταλεί –εάν απαιτηθούν νέα μέτρα- η λειτουργία καταστημάτων άνω των 150 τμ και όχι των μικρών του λιανεμπορίου, υπέβαλε ο Μιχάλης Ζορπίδης, στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως είπε “τα μεγάλα μαγαζιά πρέπει να κλείσουν, σε αυτά υπάρχει συνωστισμός, και όχι τα μικρομάγαζα”.

Ο ίδιος χαρακτήρισε εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν νέα απαγορευτικά μέτρα, “δεν θα κλείσει η αγορά”, τόνισε χαρακτηριστικά. “Θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί”, είπε τέλος αναφερόμενος στους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Έμποροι Θεσσαλονίκης: «Προσέχουμε – Κρατάμε την αγορά ανοιχτή»

Να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, προκειμένου να αποφύγουμε ένα τρίτο lockdown καλεί όλα τα μέλη του, πολίτες και καταναλωτές ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η αγορά δεν θα κλείσει αν συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι ο αόρατος εχθρός που μας απειλεί δεν μπορεί προς το παρόν να καταπολεμηθεί παρά μόνο εάν τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που δίνονται από την πολιτική προστασία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την συμμετοχή του ΕΣΘ στην σύσκεψη που έγινε το πρωί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την πανδημία.