Ρόδος: Κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγό της -«Θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος τη γυναίκα του»

Για τον βιασμό της 27χρονης συζύγου και μητέρας των δύο παιδιών του κατηγορείται ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, ο 39χρονος συνελήφθη στις 23 Ιουνίου και είχε προηγηθεί η καταγγελία της συζύγου του ότι με χρήση σωματικής βίας και με απειλές την εξανάγκασε σε συνουσία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από το σπίτι του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της 27χρονης.

«Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω»

Η γυναίκα είπε ότι είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και από την αρχή του γάμου αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της ψυχολογικής και λεκτικής βίας του άνδρα, αλλά και γιατί την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Για την ημέρα που τη βίασε είπε ότι όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ, εκείνος της έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο.

«Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», φέρεται να της είπε, ενώ την χτύπησε στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα υποστήριξε ακόμη ότι της είπε πως θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Αφού την βίασε ξάπλωσε δίπλα της και της ζήτησε να τον αγκαλιάσει πράγμα που έκανε για να σταματήσει και να κοιμηθούν.

«Παρεξήγηση» λεει ο κατηγορούμενος…
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί… παρεξήγησης. Αρνήθηκε ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί, χωρίς όμως βία.

Ο 39χρονος είπε ότι ενώ ήταν στο κρεβάτι πράγματι του ήρθε ερωτική επιθυμία κι ενώ η γυναίκα αρνήθηκε στην αρχή στην πορεία έκαναν σεξ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι της έσκισε τα ρούχα πάνω στην ένταση της στιγμής, ενώ στο τέλος κοιμήθηκαν αγκαλιά…

Όπως είπε η γυναίκα και παλαιότερα την έχει εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη ενώ την έχει χτυπήσει πολλές φορές.

πηγή: https://www.aftodioikisi.gr/