Σάρωσε το Survivor σε τηλεθέαση – Άγγιξε το 60,9%

Σε υψηλά ποσοστά κινήθηκε το παιχίδι επιβίωσης #newn #Survivor

Μεγάλες μάχες, μεγάλες νίκες και μεγάλα ποσοστά στην τηλεθέαση είχε η prime time της Τετάρτης. Βέβαια, στο τέλος της βραδιάς, ο απόλυτος νικητής ήταν ένας… το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο πέταξε σε ποσοστά που θυμίζουν πλέον τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, τις εποχές που ο Ντάνος όργωνε τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Το Survivor σύμφωνα με το zappit.gr, άγγιξε σε τηλεθέαση την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, το ονειρικό 60,9%, λίγο πριν ο Chris Σταμούλης πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει από το show. Νωρίτερα, το δημοφιλές reality κονταροχτυπήθηκε… άγρια με τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, ενώ χαμηλότερα συναντάμε το reality μαγειρικής του Star. Όσο για το Battle of the Couples, ήταν ακόμα μια δύσκολη νύχτα…

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SURVIVOR 34.5%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 25.3%
MASTERCHEF 21,5%
BATTLE OF THE COUPLES 3,6%

ΓΕΝΙΚΟ

SURVIVOR 32.5%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28.4%
MASTERCHEF 19,6%
BATTLE OF THE COUPLES 3,7%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.