Στέλιος Πέτσας: Θα πάμε σε σταδιακό άνοιγμα προς το τέλος του μήνα

«Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο Πάσχα από πέρσι» είπε #newn #πολιτικη #πετσας

Στο τέλος Μαρτίου βλέπει το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. «Είναι ένα πολύ μεγάλο, πλέον, χρονικό διάστημα, πάνω από ένα χρόνο, σε αυτή την κατάσταση, που τους έχει κουράσει όλους. Γι’ αυτό βλέπουμε τη μη εφαρμογή των μέτρων και τη συνεχή αύξηση τρων κρουσμάτων που παρατείνουν τα περιοριστικά μέτρα» είπε.

«Θα πάμε σε ένα σταδιακό άνοιγμα προς το τέλος του μήνα» πρόσθεσε. «Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο Πάσχα από πέρσι» ανέφερε. Σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι πρέπει να τηρηθούν για λίγο ακόμη τα μέτρα, ενώ τον Μάιο, όπως είπε, τα πράγματα θα είναι καλύτερα διότι θα υπάρχει και καλύτερη ροή εμβολίων. Ο κ. Πέτσας δήλωσε στον Θέμα 104,6 ότι ανησυχεί διότι υπάρχει κλίμα αναταραχής, καθώς υπάρχει «ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια των πολλών».

Για τις επιπτώσεις της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση στην πραγματική οικονομία, με ιδιαίτερο πρόβλημα να παρατηρείται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.