Στήριξη της Κ.Α.Ε. Άρης στο Θόδωρο Καρυπίδη

«Τέτοιες καταστάσεις δεν τον λυγίζουν» Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους #newn #arisbc

Μέσω ανακοίνωσης της η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της προς τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρο Καρυπίδη, μετά τις καταγγελίες που ο ίδιος δημοσιοποίησε ότι δέχεται, για την υπόθεση με την υπερτιμολόγηση των rapid tests.

Μετά τον Ερασιτέχνη και το τμήμα μπάσκετ του Άρη εξέφρασε τη συμπαράσταση του, στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, μετά την αποκάλυψη του ότι δέχεται απειλές

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:Remaining Time-0:01FullscreenMute

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, όπως ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε., Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος προχώρησε χθες (19/02) σε καταγγελίες, που προκαλούν σοκ, περί απειλών κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο στόχος τους είναι προφανής: Να πλήξουν τον επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας και την τεράστια προσπάθεια που γίνεται να μπει ο ΑΡΗΣ “σφήνα” στο “κατεστημένο”. Θα πρέπει να ξέρουν αυτοί που μεθοδεύουν και υποκινούν τέτοιες ενέργειες, ότι δεν θα τα καταφέρουν, γιατί ο ΑΡΗΣ έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι τέτοιες καταστάσεις τον χαλυβδώνουν και δεν τον λυγίζουν.

Οφείλουμε όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από τον κ. Καρυπίδη κι ενωμένοι, αλλά και αποφασισμένοι, να αποκρούσουμε τις επιθέσεις που δέχεται από “κυκλώματα”, τα οποία ενοχλούνται, που βλέπουν τον ΑΡΗ να βρίσκεται ψηλά και να πορεύεται στο δικό του μοναχικό δρόμο. Ας καταλάβουν όλοι ότι ο ΑΡΗΣ θα βγει πιο δυνατός απ’ όλη αυτή την ιστορία και θα συνεχίσει να είναι “ενοχλητικός” και να μην τους επιτρέπει να δημιουργούν τα τετελεσμένα, που εκείνοι επιθυμούν στο χώρο του ποδοσφαίρου».