Στον απόηχο της Δ.Ε.Θ.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας έλαβε τέλος ,και άφησε πίσω του σπασμένες οθόνες και υπολογιστές… Αφού στη κεντρική σκηνή του Gameathlon ,οι gamers επέλεξαν αυτόν τον ιδιαίτερο πανηγυρικό τρόπο να αποχαιρετήσουν την φετινή έκθεση.
Πανηγυρισμούς όμως είχαμε και μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από στελέχη του κόμματός του, για τους υψηλούς αναπτυξιακούς ρυθμούς που υπάρχουν στα έργα της Θεσσαλονίκης αλλά και για την ανάπτυξη για όλους που υποσχέθηκε ότι έρχεται.
Πράγμα που δεν συμφωνεί ο πρόεδρος του Σύριζα και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, αφού στη δική του ομιλία στο Βελλίδειο εκτός της αύξησης του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, κάλεσε τον πρωθυπουργό να ανακηρύξει εκλογές με τη φράση «αν έχει το θάρρος κι αν τολμά, ας τις προκηρύξει. Στο χέρι του είναι». Σε ένα σκηνικό με πράσινο φόντο που θύμιζε έντονα το παλιό ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΣΟΚ ή Κίνημα Αλλαγής ,εκεί όπου οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγεία του κόμματος τρέχουν να προλάβουν. Με την νύν πρόεδρο Φώφη Γεννηματά να επισκέπτεται στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ,με αφορμή τη δική της επίσκεψη στη Δ.Ε.Θ., τους Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Μια Δυτική Θεσσαλονίκη αδικημένη από πλευράς έργων αλλά και από τη καθυστέρηση ή διακοπή της μετεγκατάστασης της Δ.Ε.Θ. που θα έδινε άλλον αέρα και ανάπτυξη στη περιοχή.
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει …

Άρθρο γνώμης του Θωμά Πάντση ,Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων.