ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει βυθιστεί σε αντιφάσεις η κυβέρνηση»

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ #newn #ΣΥΡΙΖΑ #policy

Πυρά επιθέσεων κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τους χειρισμούς της στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με αιχμή την δήλωση Κικίλια για πιθανότητα σκληρού καθολικού απαγορευτικού στην Αττική.

«Μέχρι σήμερα ξέραμε πως οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση. Σήμερα ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να λέει ότι θα εισηγηθεί στους επιστήμονες σκληρό λοκντάουν και ότι τα σχολεία αποτελούν τελικά εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού και μεταφοράς του μέσα στα σπίτια. Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του άφηνε αιχμές για τον κ. Κικίλια και την προαναγγελία λοκντάουν, ενώ η κα Κεραμέως παρά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία, αρνείται πως ευθύνεται το άνοιγμά τους με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χωρίς προληπτικά τεστ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της, αγνοεί τους ειδικούς και για πολλοστή φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες».