Θ. Καρυπίδης: ” Δέχομαι επιθέσεις λόγω του Άρη”

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη απάντησε σε όσα ακούγονται για τα rapid test #Newn #Aris #Karypidis

Μετά το μείζον ζήτημα που προέκυψε με την υπερτιμολόγηση των rapid tests, ο Καρυπίδης απαντά με επίσημη δήλωση κάνοντας λόγο για απειλές από… πακιστανικά τηλέφωνα, που γίνονται λόγω της πορείας του Άρη!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης, κάνει λόγο για απειλές από πακιστανικά τηλέφωνα, λόγο του ζητήματος που προέκυψε με την υπερτιμολόγηση των rapid tests. 

Επιπλέον υποστηρίζει πως δέχεται μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, που έχουν στόχο να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης»

Πηγή:sdna.gr