Θέρμη: Μπήκε στην τάξη ο μαθητής χωρίς self test

Το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή #newn #θεσσαλονικη #self_test

Δεν έχει τέλος η αναστάτωση που έχει προκληθεί στο 1ο Λύκειο Θέρμης, μετά την απαίτηση μαθητή να μπει στην τάξη χωρίς πρώτα να κάνει self test. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής, που από το πρωί αρνιόταν να φύγει από την αυλή του σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή, που σύμφωνα με τον διευθυντή αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και δημιούργησε περαιτέρω ένταση όταν πήγε στο σχολείο του γιου του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος, άρχισε να βρίζει τον διεθυντή με χυδαίους χαρακτηρισμούς, όπως υπογράμμισε ο διευθυντής, ενώ τον αποκάλεσε και «προδότη και ξεφτίλα».

Σημειώνεται ότι χθες είχε δοθεί εντολή εισαγγελέα για να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται αδίκημα έτσι ώστε να σχηματιστεί δικογραφία. Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο διευθυντής βρίσκεται σε επικοινωνία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και με την εισαγγελία προκειμένου να δουν πως θα χειριστούν το περιστατικό.