Θεσσαλονίκη: Έργα συντήρησης τσιμεντοστρομένων οδών

Δείτε σε ποιους δρόμους #Newn #Thessaloniki

Εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών για τη συντήρηση πεζοδρομίων και τσιμεντοστρωμένων οδών άρχισε σήμερα στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Η δημοτική αρχή έκρινε αναγκαία τη συντήρηση των πεζοδρομίων των οδών λόγω παλαιότητας και πολυετούς χρήσης, λόγω παρεμβάσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια εργασιών από οργανισμούς κοινής ωφελείας, καθώς και εξαιτίας φθορών που προκλήθηκαν στις πλακοστρώσεις από τις ρίζες δέντρων.

«Στόχος αυτού του έργου είναι ο ευπρεπισμός και η συντήρηση των πεζοδρομίων των οδών του Δήμου Ωραιοκάστρου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και η εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς διέλευσης των πεζών. Θέλουμε οι κάτοικοι του Δήμου να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Οι οδοί στις οποίες θα γίνουν επεμβάσεις από τα τεχνικά συνεργεία έχουν επιλεγεί μέσα από σχετικές αιτήσεις που έκαναν δημότες και καταγραφές από υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας.