Όταν ξύπνησε ήταν αργά…

Ο Άρης σπατάλησε ένα ημίχρονο "ξύπνησε" στο δεύτερο αλλά δεν του ήταν αρκετό καθώς έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ στην έδρα του... χαρίζοντας δύο βαθμούς #Newn #Aris #SLGR #Sports

Ο Άρης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Super League με τους κίτρινους να έχουν για πρώτο παιχνίδι στον πάγκο τους τον Άκη Μάντζιο και να στοχεύουν στο 3/3 ώστε να μείνουν μόνοι πρώτοι. Ο ΠΑΣ “κλείδωσε” καλά τον Άρη και τον κράτησε στην ισοπαλία με το τελικό 2-2 να θεωρείται λίγο πολύ δίκαιο για τους δύο μονομάχους.

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης πέρασε χωρίς κάποια σημαντική στιγμή με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Οι Ηπειρώτες ευτύχησαν στην πρώτη σοβαρή τους ευκαιρία στο 15ο λεπτό να προηγηθούν με τον Νάουμετς ο οποίος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Χούλιαν Κούεστα γράφοντας το 0-1.

Ο ΠΑΣ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 22′ με τον Παντελάκη όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια των κιτρίνων ο Εραμούσπε γύρισε την μπάλα στον Παντελάκη που έγραψε το 0-2. Η πρώτη καλή στιγμή του Άρη ήρθε στο 34′ με διπλή ενέργεια του Μπερτόλιο που μάζεψε όμως ο Χουτεσιώτης. Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος με τον Άρη παρόλο που βρίσκεται πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς να μοιάζει ιδιαίτερα παθητικός και να μην δείχνει ότι μπορεί να γυρίσει το ματς.

Ο Άκης Μάντζιος με την αρχή του δευτέρου μέρους έβαλε στην αναμέτρηση τον Τζένκο αντί του Ντάτκοβιτς προσπαθώντας να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα. Το γκολ της μείωσης για τον Άρη ήρθε πολύ γρήγορα με τον Φετφατζίδη να βρίσκει ελεύθερο χώρο και με πολύ ωραίο σουτ να νικάει τον Χουτέσιωτη. Ο Άρης ανέβηκε και άλλο με τους Ηπειρώτες να μένουν στο 1/3 του γηπέδου προσπαθώντας να κλείσουν τους χώρους.

Ο Άκης Μάντζιος θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του πέρασε τον Μαντσίνι στην θέση του Σάσα. Στο 67′ ο… συνήθης ύποπτος στις εκτελέσεις φάουλ Χαβιέ Ματίγια ξαναχτύπησε με μια αριστοτεχνική εκτέλεση γράφοντας το 2-2 και ζωντανεύοντας για τα καλά τις ελπίδες του Άρη για την ανατροπή.

Η τελευταία αλλαγή του Άρη ήταν και αυτή στο πνεύμα να επιτεθεί περισσότερο καθώς ο Άκης Μάντζιος πέρασε τον Μάνο στην θέση του Μπερτόλιο στο 77′. Τα τελευταία λεπτά ήταν αρκετά νευρικά με τους κίτρινους να προσπαθούν να βρουν φάση για να σκοράρουν αλλά να μην βρίσκουν καθαρή ευκαιρία. Το τελικό 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των ομάδων με τον Άρη να προβληματίζει κυρίως με την μεσοαμυντική του λειτουργία.