Το “εσώσε” στο φινάλε…

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος της ΑΕΚ αλλά φλύαρος και εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στο 90' #Newn #PAOK #SLGR

Ο ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League με τον δικέφαλο να θέλει την νίκη μετα την επανέναρξη.

Ο δικέφαλος μπήκε στην αναμέτρηση πιο δυνατά απείλησε με συνεχόμενες σεντρες τα πρώτα 15 λεπτά. Η πιο σημαντική του τελική ήρθε περίπου στα 10 λεπτά με τον Τσολακ μετά από ωραία συρτή σέντρα του Ζιφκοβιτς.

Ο αγώνας συνέχισε να έχει την ίδια μορφή μέχρι το 24ο λεπτό εκεί όπου ο Ανσφαριφαρντ σκόραρε με πολύ ωραίο τελείωμα μετά από όμορφο τσίμπημα του Τανκοβιτς.

Ο δικέφαλος ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Τζόλη αλλά το γκολ ακυρώθηκε σαν χέρι. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν βρήκε τον δικέφαλο να μπορεί να απειλήσει κάπως την Ένωση.Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές σκληρές μονομαχιες αλλά χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες με τον ΠΑΟΚ να γεμίζει συνεχομενα την μπάλα στην περιοχή της Ένωσης.

Ο δικέφαλος βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Τομας Μουργκ στο 89′ με προβολή μετά από σέντρα του Μπισεσβαρ και κεφάλια πάσα του Σφιντερσκι.Ο ΠΑΟΚ πήγε να κλέψει το παιχνίδι στο 96 με τον Σφιντερσκι ο οποίος έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Τσολακ ο τελευταίος έπαιξε το 1-2 αλλά ο Πολωνός νικήθηκε από τον Τσιντωτα ο οποίος κράτησε την ισοπαλία.