Ελισάβετ Ηλιοπούλου: “Aνυπόμονη για τον τίτλο του κυπέλλου”

Μετά τη νίκη επί του Άρη, το γυναικείο τμήμα volley του ΠΑΟΚ, θα διεκδικήσει τον τίτλο του κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, απάντησε στο newn.gr αναφορικά με αυτήν την επιτυχία της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Newn: Ελισάβετ καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πρόκριση σας στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι αυτή η επιτυχία, η μεγαλύτερη σου πρόκληση προσωπικά μέχρι αυτή τη στιγμή;

Ελισάβετ: Είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκομαι στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση ακόμη και τώρα σε αυτή την περίεργη φάση που βρισκόμαστε. Πραγματικά είμαι πολύ ανυπόμονη. 

Newn: Αν έκανες μία αναδρομή της φετινής χρονιάς, με αναβολές, διακοπές αγώνων, πανδημία, ανασφάλεια για το μέλλον, θα πίστευες ποτέ ότι θα ήταν εφικτή η κατάκτηση ενός κυπέλλου;

Ελισάβετ; Ήταν μια δύσκολη και περίεργη αυτή η χρόνια με το σταματα-ξεκινα. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος δεν πίστευα ότι θα ξανά παίξουμε φέτος. Ευτυχώς που έγινε και το κύπελλο. Το θέλουμε όλες παρά πολύ να το σηκώσουμε. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος μας. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά στις προπονήσεις και ελπίζω να βγει όλη αυτή η προσπάθεια και στον τελικό. 

Newn: Μετά τον τελικό τι;

Ελισάβετ: Μετά τον τελικό, τελειώνει και επίσημα αυτή η σεζόν. Δεν ξέρω τι θα γίνει και πως θα γίνει. Να τελειώσει το κύπελλο αισιόδοξα και μετά βλέπουμε.